Ce modele de uși interioare să cumperi în 2021?

Construiești? Renovezi? Nu știi ce modele de uși interioare să cumperi în 2021? 
Află acum, fix din acest articol, care sunt cele mai bune modele de uși interioare și care sunt tendințele în designul de uși interioare pentru acest an!

Ușile de interior deschid, dar și închid universul casei tale!

Ușile interioare sunt foarte importante pentru designul interior, pentru că ele deschid, dar și închid universul casei tale. 

Funcția lor de bază este aceea de a delimita fizic spațiile dintre  încăperi, de a contribui la atmosfera de intimitate pe care o cauți în apartamentul sau în casa ta. 

O ușă clasică sau modernă îți va proteja universul în care te retragi după o zi de muncă. Dar va și deschide livingul, biroul sau terasa, rudelor ori prietenilor pe care îî vei invita să treacă pragul casei tale. 

Tehnic vorbind, ușile interioare servesc și ca izolatori față de factorii exteriori.

Întrețin o temperatură adecvată în încăperi și sunt o bună barieră fonică, astfel că mare parte din comfortul unei locuințe se datorează ușilor de interior.

Design, material, culoare și tipul de deschidere!

Există patru aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când cumperi  o ușă de interior: design, material, culoare și tipul de deschidere.

Desigur, contează și mărimea spațiului pe care îl ai la dispoziție, atunci când alegi să cumperi uși interioare în tendințe. 

Și pentru că designul ușilor de interior merge mână în mână cu montarea acestora, iată și câteva informații tehnice importante oferite de profesioniști în domeniul montajului de uși – 

Ce trebuie sa stii despre montarea usilor de interior? | Meseriasul 24

Ce modele noi de uși poți cumpăra în 2021?

Te întrebi ce modele noi de uși poți cumpăra în 2021? 

Uși bune, moderne, durabile, care să completeze decorul locuinței sau chiar al biroului tău?

Uși cu sisteme de deschidere:

  • compack – cu module mobile, simetrice și pliabile
  • buzunar – ușa glisantă este una dintre cele mai vândute Usi de interior si exterior la ExpoTop Construct pe Valea Cascadelor !!!
  • invizibil – toate părțile mecanice ale sistemului sunt ascunse în tocul ușii 
  • cu efect de rotație – centrul tocului ușii este apăsat lateral, permițând deschiderea ușii prin apăsare și tragere

Ei bine, partenerii Expo Top Construct îți propun nu doar  o gamă variată de uși interioare și exterioare, dar și consultanță specializată în alegerea ușilor perfecte pentru casa ta!

Ușile interioare albe, în topul preferințelor designerilor de interior!

De ce să alegi pentru locuința ta, uși interioare albe?

Cel mai bun motiv este acela că albul aduce lumină, curățenie și deschidere oricărei încăperi, mai ales acolo unde lumina naturală lipsește.

Ce aduce nou 2021 în colecțiile de uși de interior albe?

Ușile interioare glisante albe ca și soluție ideală pentru spații mici!

De exemplu pentru a înlocui conceptul de bucătărie open space, cu o delimitare a zonei de living de cea de bucătărie, printr-o ușă cu finisajul lăcuit în alb, fără a se compromite metrii pătrați existenți.

Ușile interioare din lemn, continuă să placă cumpărătorilor!

Când vine vorba de uși de interior din lemn, cumpărătorii chiar au de unde alege.

De la ușile interioare din stejar, pentru o atmosferă clasică și elegantă, până la ușile de interior din lemn de nuc, perfecte pentru apartamentele moderne. 

Din colecțiile de uși interioare 2021 nu lipsesc nici modelele de uși din lemn de brad sau de tei, teiul fiind unul dintre cele mai apreciate esențe lemnoase pentru flexibilitatea și durabilitatea sa.

Marii producători de uși din România, cum este și Usi din lemn masiv stratificat – TGG COM 2000 SRL – TGG COM 2000 SRL sunt prezenți cu oferte de uși pe care pur și simplu le vei îndrăgi pe loc pentru designul, calitatea și prețul lor atractiv!

Uși interioare cu sticlă, pentru transparență în încăperi

O ușă interioară de sticlă este modelul pe care trebuie să îl cumperi dacă vrei să vezi ce se întâmplă dincolo de ușa livingului sau a bucătăriei!

Totul depinde de cât spațiu vrei să fie lăsat la vedere.

Astfel, poți opta pentru o ușă monobloc din sticlă, eventual o ușă din sticlă glisantă cu un model decorativ, pentru un plus de stil.

Sau poți împăca dorința de transparență și luminozitate, cu nevoia de intimitate, montând o ușă cu  sticlă încorporată în lemn, care marchează fie partea superioară a ușii, fie benzi simetrice pe toată suprafața ușii.


Nimic nu se compară cu ușile interioare rustice, mai ales dacă vrei să întregești cu accente calde un decor contemporan.

Ulmul este lemnul care dă stilului rustic de prelucrare a ușilor de interior o nouă interpretare, în 2021. Pinul este și el pretabil pentru un finisaj rustic adaptat spațiilor rezidențiale urbane.

Ultimate Gray, culoarea anului pentru o ușă cu stil!

Ultimate Grey este lovitura de sezon, de necontestat a Institutului Pantone Color of the Year 2021 / Introduction | Pantone Europe.

Pentru a pune în valoare o ușă gri  și pentru a nu pierde din luminozitatea și deschiderea unui spațiu, este nevoie de o selecție atentă a tonurilor din jur, dar culoarea gri în sine, folosită la ușile de interior este una cu adevărat îndrăzneață, o adevărată invitație pentru a descoperi o amenajare interioară unică și adaptată personalității tale. 

Negrul și nuanțe de fructe de pădure – cu alte cuvinte, toate tonurile dramatice, întunecate, în special în design mat, sunt folosite pentru a da mai multă structuralitate unei camere.  

Iar inserțiile de sticlă în lemnul negru sunt elementul de noutate prezent în toate colecțille de uși de interior 2021.

Acum, că te-am inspirat în legătură cu cele mai noi modele de uși interioare, te invităm să citești și de ce E ușor să cumperi o ușă de calitate de la Expo Top Construct! – ExpoTop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ExpoTop Construct este singurul complex pe care ai nevoie sa il vizitezi pentru proiectul tau de constructie, redecorare sau modernizare.

Complexul se intinde pe o suprafata de 10 000 de metri patrati si gazduieste magazine de desfacere pentru produse calitative din domeniul amenajarilor interioare precum gresie si faianta, usi, parchet, obiecte sanitare, mobila, electrice, decoratiuni, instalatii si scule. Te bucuri de parcare gratuita, bancomat si servicii de consiliere, transport si montaj!
2019 © Expotop Construct
Website dezvoltat si promovat de