DESPRE NOI

“Calitatea este conformitatea față de cerințe.”

Philip Crosby

Plecând de la acest motto, în urmă cu mai bine de un deceniu, am creat un spațiu care să poată satiface cerințelor unora dintre cei mai pretențioși clienți. Astfel, am reunit sub același acoperiș, într-o suprafața 10.000 m.p. aproximativ 173 companii și sute de branduri specializate în producția de materiale de construcții și amenajări interioare.

În urmă celor peste 10 ani de activitate, showroom-ul nostru, este deja recunoscut de către publicul bucureștean pentru varietatea produselor comercializate dar și datorită poziționării sale avantajoase, într-o zonă comercială de profil, Valea Cascadelor.

Conștienți fiind de faptul că timpul tău este prețios, ne-am gândit să venim în întâmpinarea ta cu o soluție care să te ajute în economisirea timpului. Și anume, reunirea celor mai importanți furnizori și distribuitori de produse de amenajări interioare într-un singur loc.

În cadrul EXPO TOP CONSTUCT, venim în întâmpinarea clienților noștri prin oferirea unei palete diversificate de articole destinate materialelor de construcții, materialelor de amenajări interioare, instalații termice, sanitare și electrice, feronerie dar și electrocasnice.

EXPO TOP CONSTUCT înseamnă totodată înțelegerea cerințelor pieței în ceea ce privește acordarea atenției deosebite asupra nevoilor clienților. Acordăm atenție nevoilor tale prin personalizarea serviciilor noastre. Consiliere și consultanță, servicii losgistice și produse variate ce te vor face să asociezi showroom-ul nostru cu un “€œone stop shop”.

.

Promisiunea noastră

EXPO TOP CONSTUCT are grija ca fiecare vis al clientului nostru sa devina realitate.

Echipa noastra de profesionisti va intampina cu cele mai bune idei pentru amenajarea caminului dumneavoastra .

amenajari interioare

amenajari exterioare

instalatii electrice

instalatii sanitare

instalatii termice

Seriozitatea, experienta, profesionalismul, executarea lucrarilor in cel mai scurt timp, precum si garantia lucrarilor sunt principalele noastre atuuri, reprezentand pentru dumneavoastra solutia optima.

Suntem orientati spre perfectiune, toate proiectele dumneavoastra cu privire la amenajarea locuintei fiind puse in practica de catre personalul nostru specializat.

Suntem la curent cu cele mai noi tendinte in materie de amenjari interioare, finisaje moderne si personalizam spatiul interior orientandu-ne dupa noile stiluri.

La EXPO TOP CONSTUCT gasesti orice produs pentru amenajarea casei tale la un pret optim. Showroom-ul nostru este unul dintre locurile caracterizate prin diversitate care inglobeaza branduri renumite in materie de design interior-exterior, toate prezentate cu rafinament, stil si eleganta.

Puternic orientata catre atingerea celor mai înalte standarde de excelenta in industria constructiilor, obiectivul nostru este asigurarea de servicii integrate pentru cei ce cunosc si apreciaza calitatea și accesibilitatea;

Deviza noastra este cea conform careia calitatea si preturile accesibile fac casa buna impreuna.

Misiunea noastra noastra este facilitarea procesului de achiziție, prin oferirea gamei complete de servicii conexe domeniului constructiilor: transport, consiliere dar și montaj la domiciliu;

VALORI – calitate, selectionare atenta, varietate si dedicare.

Cu ce ne diferentiem:

Calitatea serviciilor;

Selectia partenerilor si a brandurilor;

Cele mai noi tendinte in domeniul amenajarilor interioare;

Preturi competitive;

Serviciile noastre presupun idei de amenajari: apartamente, spatii de birou si case;

Oferte dedicate si personalizate