Plăci ceramice în tendințe pentru o bucătărie de vis!

Designerii ne inspiră să redecorăm în 2019!

Dacă unul dintre planurile voastre pentru anul viitor este să vă redecorați bucătăria, vă prezentăm câteva dintre tendințele anului 2019 în materie de plăci ceramice.

Așadar, inspirați-vă din propunerile designerilor și, la rândul vostru, exprimați-vă creativitatea în alegerea materialelor pentru amenajarea spațiului esențial pentru o locuință, bucătăria.

Gresie clasică din marmură

Marmura de Carrara este placa ceramică care conferă noblețe și naturalețe unui spațiu, oricare ar fi opțiunile pentru materialele folosite la mobila de bucătărie și la elementele sanitare și electrocasnice. Combinați gresia din marmură cu faianța porțelanată tip Onix și nu veți da niciodată greș într-o amenajare clasică.

Plăci ceramice în relief

Inspirate din amenajările portugheze de la sfârșit de secol 19, plăcile ceramice în relief, în diferite nuanțe de albastru, ivoire și beige  sunt perfecte pentru aceia dintre voi care iubesc elementele ornamentale. Se pot integra într-o bucătărie rustică, dar și într-o amenajare eclectică, în care crearea unei atmosfere originale  este un scop în sine.

Placarea cu faianță gri

În vogă, pentru următorul an, va fi folosirea faianței în nuanțe argintii și tonuri de gri la placarea pereților bucătăriei, inclusiv pentru construirea unor nișe de expunere a veselei și a decorațiunilor specifice bucătăriei. Contrastul cu obiectele sanitare și cu  electrocasnicele încorporabile este unul surprinzător, rezultatul fiind unul glamour, însă perfect funcțional.

Limestone este încă la modă

Șabloanele și tiparele grafice continuă să compună un stil pe care mulți oameni încă și-l doresc în momentul renovării. Iar aspectul mat al plăcilor Limestone și culorile minerale oferă spațiului calm, neutralitate și un joc subtil între formă și volum, necesare în designul minimalist. Însă este o alegere care permite și adăugarea de piese care să aducă nonconformism bucătăriei, de la un sistem de iluminat avangardist, până la obiecte sanitare cu un aspect  futurist.

Amenajare cu plăci Subway

Deși a apărut la începutul anilor 1900, în finisarea pereților primei stații a metroului new-yorkez, faianța tip Subway (de unde i-a venit și denumirea) este prezentă în colecțiile marilor producători de ceramică pentru anul viitor.

Micile și îngustele plăci de faianță albă cu reflexe de gri sunt de efect atât în recreerea unui stil retro, cât și în cadrul unei abordări curajoase a stilului scandinav. Montajul plăcilor este însă destul de complicat, indiferent dacă alegeți dispunerea lor pe verticală, orizontală, diagonală, ori în unghiuri de 45 și 90 de grade.

Verdele, preferat de designeri

Plăcile ceramice în nuanțe subtile de verde oliv închis  sunt propunerea de top a designerilor de interior, pentru 2019. Alături de elemente funcționale din cuarț și fibră de sticlă, vor redefini stilul modern într-o bucătărie.

‘’ Cravings ” și ” Classico ”, paletele de culori ale anului 2019!

Culorile alese de Institutul Pantone din  paleta ”deliciilor culinare” sunt menite să tenteze, să atragă atenția, așa că una dintre aceste nuanțe ar trebui să se regăsească și în bucătăriile  voastre, în 2019. Un scaun, o etajeră, vesela de bucătărie sau un perete în culori precum roșul picant, portocaliul dulce sau purpuriul bogat vor fi puncte de atracție pentru locul în care se adună, de obicei, toată familia. În jurul lor, specialiștii recomandă accente calde  și cuminți de alb, gri sau verde, pentru a crea un spațiu echilibrat și apetisant.

Aceste culori vă vor purta printr-un decor menit să vă trezească simțurile și să vă transforme experiențele pe care le  trăiți în bucătărie, într-unele  mai vii și mai jucăușe ca niciodată.

La polul opus, ‘’ Grassy green ” este verdele oliv închis, propus de Institutul Pantone pentru anul ce vine, în designul interior. Acesta deschide o fereastră către natură, în orice colț al locuinței. Tonurile de oliv vor induce locatarilor o stare de liniște și de relaxare.

Verdele este culoarea armoniei, a echilibrului, a refacerii,  iar în combinație cu accentele metalice ale decorațiunilor de mici dimensiuni, vă  va ajuta să dați viață unui spațiu nu doar plăcut, dar și luxos.

Culorile din paleta ” Classico ” vor completa decorul cald și vor tempera nuanțele ”picante”. Albul elegant va fi scos din anonimat de nuanțele puternice de albastru verzui, în combinație cu roșul burgund, gri și negrul caviar.

Pentru o bucătărie care să vă desfete atât ochii, cât și sufletul, colecțiile de gresie și de faianță ale anului 2019, vor fi prezente și la partenerii Expo Top Construct.

Pentru că noi ținem întotdeauna pasul cu tendințele în designul interior! 

Va trebui doar să treceți pe la noi și să alegeți produsele care vă vor face să vă simțiți minunat în bucătărie.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele și serviciile noastre, contactați-ne astăzi și vă vom ajuta cu plăcere.

http://expotopconstruct.ro/contact/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ExpoTop Construct este singurul complex pe care ai nevoie sa il vizitezi pentru proiectul tau de constructie, redecorare sau modernizare.

Complexul se intinde pe o suprafata de 10 000 de metri patrati si gazduieste magazine de desfacere pentru produse calitative din domeniul amenajarilor interioare precum gresie si faianta, usi, parchet, obiecte sanitare, mobila, electrice, decoratiuni, instalatii si scule. Te bucuri de parcare gratuita, bancomat si servicii de consiliere, transport si montaj!
2019 © Expotop Construct
Website dezvoltat si promovat de