Uși

Complexul ExpoTop Construct de pe Valea Cascadelor este renumit pentru oferta diversificata de usi: peste 30 de standuri sunt pregatite sa va prezinte modele variate de usi din lemn masiv si lemn presat si accesorii de cea mai buna calitate de la producatori de top din toata lumea.

Uși

Complexul ExpoTop Construct de pe Valea Cascadelor este renumit pentru oferta diversificata de usi: peste 30 de standuri sunt pregatite sa va prezinte modele variate de usi din lemn masiv si lemn presat si accesorii de cea mai buna calitate de la producatori de top din toata lumea.

In functie de caracteristici, oferta noastra de usi de interior si exterior se poate clasifica in:

Usi metalice – sunt ideale pentru amplasare atat in interiorul incintelor (usi de apartament) cat si la exterior / vile si in cadrul constructiilor noi.
Usi metalice placate cu MDF – sunt speciale pentru categoria cladire, apartament, ofera siguranta sporita, izolatie termica si fonica, etanseitate, finisare superioara.
Usi MDF – aceste usi au un finisaj perfect prin urmare sunt mai ușor de montat .
Usi stratificate – ofera rezistenta si stabilitate. Ele sunt remarcate prin calitatea ridicata a materialelor, finisajelor și prin designul deosebit, pot fi de interior cat si de exterior.
Usi antiglont – poate fi dubla sau simpla, cu un aspect de tamplarie normala, ofera siguranta maxima, este recomandata pentru case, casieri, dar si case de schimb valutar / case de amanet. Usile antiglont protejeaza impotriva gloantelor si sunt rezistente la factorii exteriori.
Usi sticla securizata– pot fi de asemenea utilizate ca usi de interior, in locuinte si birouri. Usile din sticla ofera un aspect modern si bine definit. Usa din sticla securizata ofera o protectie sporita utilizatorilor in cazul accidentelor astfel evitandu-se ranirea persoanelor.
Usi de siguranta la foc – sunt recomandate atat pentru constructiile civile cat si pentru cele industriale. Usa de siguranta al foc se utilizeaza in special la camerele tehnice pentru centrale, camerele cu echipamente electronice, arhive etc.
Usa armonica – utila pentru separarea spatiilor, cu un design deosebit. Acest model de usa se instaleaza usor si are eficienta energetica majora. Pot fi din lemn, PVC, sticla, aluminiu.
Usi batante – pot fi automate sau manuale, fiind destinate pentru magazine, hale comerciale, sunt destinate pentru tranzitul intens si concepute cu un cadru din otel inoxibail, cu mecanism de batar- inchidere respectiv deschidere- arc, care este ascuns intr-un toc sintetizat.
Usi secționale – au deschidere verticala si sunt proiectate pentru a economisi cat mai mult spatiu in jurul deschiderii. Sunt recomandate pentru cladiri comerciale sau industriale, ofera etanseitate si izolare.
Usi glisante – folosite pentru dulapuri de haine, inchideri din pardoseala pana in tavan, divizari de spatii, inchideri de mansarda
Usi garaj – sunt usi de exterior pentru intemperii construite special pentru acces auto. Sunt de mai multe feluri: usi sectionale, tip rulou, basculabile etc

La ExpoTop Construct vei gasi si o gama larga de produse de termopan: Geamuri termopan; Usi termopan de interior; Usi termopan de balcon; Usi termopan de exterior;

Brand-uri:

Aplot, Straj, Porta Doors, Prum, Maco, Moffura, Best Imperial, Kastilio, Mosel-Tueren, Mega Door, Naturen, Beymay, Ambasadoor, Invado Doors, Sdo Doors, Diewe, KeteDoors, Soft Design Company, Classen, New Forest, Biser, Ideal Lux, Super Door, Edilgreen Life Italia, ICA Porte Blindate Italia.

Aici gasiti prezentate toate magazinele din ExpoTop Construct care au in oferta usi de interior si exterior.