Despre noi

Complex cu decorațiuni interioare de cea mai bună calitate

ExpoTop Construct a aparut în urmă cu mai bine de un deceniu ca urmare a cererii pentru materiale pentru decoratiuni interioare de calitate foarte buna. In timp am reunit sub același acoperiș, într-o suprafața de 10.000 m.p. aproximativ 173 companii și sute de branduri specializate în producția de materiale pentru construcții și amenajări interioare.

În urma celor peste 10 ani de activitate, showroom-ul nostru, este deja recunoscut de către publicul bucureștean pentru varietatea produselor comercializate dar și datorită poziționării sale avantajoase, într-o zonă comercială de profil: Valea Cascadelor.

Gamă variată de produse

Daca esti in faza de constructie a unei case, modernizezi sau redecorezi un apartament, EXPO TOP CONSTRUCT ar putea fi prima si singura oprire necesara pentru ca reunim cei mai importanți furnizori și distribuitori de produse de amenajări interioare într-un singur loc.

În cadrul EXPO TOP CONSTRUCT, gama de produse oferite este foarte variata si include: materiale de constructie, gresie si faiainta, parchet, usi de interior si exterior, obiecte si instalatii sanitare, electrice, corpuri de iluminat, mobilier, instalatii de incalzire si climatizare, articole feronerie, scule, decoratiuni, materiale pentru finisaje si accesorii.

EXPO TOP CONSTRUCT înseamnă totodată înțelegerea cerințelor pieței în ceea ce privește acordarea atenției deosebite asupra nevoilor clienților. Acordăm atenție nevoilor tale prin personalizarea serviciilor noastre. Consiliere și consultanță, servicii logistice și produse variate ce te vor face să asociezi showroom-ul nostru cu un “one stop shop”.

Categorii de produse din magazinele noastre

Gresie și Faianță

Oferta diversificata de gresie și faianță de cea mai buna calitate de la producatori de top din toata lumea.

Parchet

Oferta diversificata de parchet din lemn masiv sau stratificat de cea mai buna calitate de la producatori de top din toata lumea.

Uși

Oferta diversificata de usi din lemn masiv si lemn presat si accesorii de cea mai buna calitate .

Obiecte sanitare

Oferta diversificata de obiecte si instalatii sanitare: cazi, cabine de dus, sistem de hidromasaj, chiuvete, piscine, vase wc,  baterii, etc.

Mobilier

Complexul ExpoTop include in oferta sa mobilier pentru baie si bucatarie de cea mai buna calitate de la producatori de top din toata lumea.

Diverse

Avem o oferta diversificata de obiecte pentru amenajari interioare. De la scule si corpuri de iluminat la sisteme de climatizare si materiale constructii, toate te asteaptam la ExpoTop.