Obiecte sanitare

Complexul ExpoTop Construct de pe Valea Cascadelor este renumit pentru oferta diversificata de obiecte si instalatii sanitare: peste 30 de standuri sunt pregatite sa va prezinte modele variate de cazicabine de dussistem de hidromasajchiuvetepiscinevase wc,  baterii si accesorii de cea mai buna calitate de la producatori de top din toata lumea.

Obiecte sanitare

Complexul ExpoTop Construct de pe Valea Cascadelor este renumit pentru oferta diversificata de obiecte si instalatii sanitare: peste 30 de standuri sunt pregatite sa va prezinte modele variate de cazicabine de dussistem de hidromasajchiuvetepiscinevase wc,  baterii si accesorii de cea mai buna calitate de la producatori de top din toata lumea.

In functie de tipuri, modele, forme și compoziții in showroom-ul nostru veti regasi:

Cazi – pentru orice tip de baie din acril sanitar cu luciu superior, intarit cu straturi din fibra de sticla. Cazile pot fi dreptunghiulare, pe colt, rotunde etc.
Cada cu hidromasaj – in prezent cazile cu hidromasaj sunt fabricate dupa tehnologii avansate, cu un design modern si forme ergonomice, in care apa si aerul sunt mixate si dirijate in multe moduri. Hidromasajul s-a transformat intr-o adevarata forma de relaxare in confortul propriei case.
Cada vintage – aspectul original si elegant al caselor vechi este invidiat de multa lume, deoarece decorul ofera camerelor un aer pe care nu-l gasesti in casele moderne. Baia poate deveni o camera vintage cu ajutorul unor piese importante. Cazile vintage nu necesita ingroparea in perete sau imbracarea cu faianta, pentru ca, de obicei, erau plasate in mijlocul camerei, nu la perete ca cele moderne.
Cabina de dus – comercializam cabine de dus de la branduri renumite. In cadrul acestei colectii va punem la dispozitie cabine dus patrate, semirotunde, atipice, walk-in si usi de dus.
Cabine de duș cu hidromasaj – cabina de dus cu hidromasaj poate inlocui cada unei bai de apartament, avand in plus dusul cu hidromasaj, panou de comanda cu radio, iluminare, telefon si ventilator pentru evacuarea aburului
Sisteme de hidromasaj – hidromasajul actioneaza ca un masaj manual, relaxand muschii si dilatand vasele de sange. Este realizat prin jeturile apa-aer laterale.
Sisteme de filtrare – tratarea si purificarea apei prin osmoza inversa, dedurizatoare, deferizatoare, denitrificatoare si alte filtre apa.
Jacuzzi – bazinul tip jacuzzi va ofera hidromasajul ideal pentru refacerea fortelor sau pregatirea unei seri de vis, a unei noi calatorii sau a unui moment de relaxare unic .
Piscine – piscina este unul dintre locurile speciale de relaxare tot mai des preferate de cei care locuiesc la casa.
Lavoar – fiecare lavoar se potriveste, de obicei, colectiei specifice de mobilier; lavoarul montat pe o piesa de mobilier este o modalitate eficienta de administrare a spatiului din baie.
Chiuveta inox – Fiecare bucatarie merita o chiuveta minunata. Chiuvetele de inox sunt cele mai intalnite si ofera suficiente avantaje pentru a le cumpara: au aspect estetic placut (se pot integra intr-un decor modern, dar si traditional), sunt rezistente in timp, se instaleaza si intretin usor, iar pretul este acceptabil.
Chiuveta portelan – sunt cele mai potrivite mai ales intr-o bucatarie vintage sau traditionala.
Vase și rezervoare wc – Fie ca e vorba de o baie de serviciu, de oaspeti, o baie principala sau singura baia dintr-un apartament, vasul si rezervorul de wc sunt cele mai importante piese din ambient. Pot fi normale sau incastrate.
Vase wc smart – se instaleaza foarte usor pe orice vas de toaleta. Odata activat, iti permite sa tragi apa fara sa mai fie nevoie sa îl atingi. Colectia Smart ofera modernitate, prospetime si diversitate de solutii pentru nevoile bailor existente.
Baterii clasice, vintage, senzori.
Sisteme conexe.

Brand-uri:

Emmevy, Novaservice, Gala , Ideal Standard, Ha Fro, Roca, Artemis, Cersanit, Martplast.

Aici gasiti prezentate toate magazinele din ExpoTop Construct care au in oferta obiecte si instalatii sanitare.