Diverse

Complexul ExpoTop Construct de pe Valea Cascadelor este renumit pentru oferta diversificata de obiecte pentru amenajari interioare: peste 20 de standuri sunt pregatite sa va prezinte electricesculecorpuri si surse de iluminatdecoratiuni si finisajecentrale termice si sisteme de climatizaremateriale de constructiimocheta si multe altele.

Diverse

Complexul ExpoTop Construct de pe Valea Cascadelor este renumit pentru oferta diversificata de obiecte pentru amenajari interioare: peste 20 de standuri sunt pregatite sa va prezinte electricesculecorpuri si surse de iluminatdecoratiuni si finisajecentrale termice si sisteme de climatizaremateriale de constructiimocheta si multe altele.

Produse si echipamente electrice, de la aparate de masura si control pana la prize, intrerupatoare si corpuri de iluminat interior cat si exterior, becuri halogen, economice, led, la preturi competitive: lustre, aplice, spoturi, lămpi, felinare, veioze, ventilatoare, neoane, becuri, tablouri electrice, contactori, siguranțe fuzibile, prize, întrerupatoare, cuple, baterii, aparate de masură și control, truse electrice, cablu de medie si joasă tensiune, conectori, izolanți.

Sisteme de ventilație și de aer condiționat – mentinerea temperaturii ambientale la un anumit nivel, ventilatia aerului mirosurilor neplacute si vaporilor toxici.

Sisteme de incălzire în pardoseala  – sunt eficiente din punct de vedere al consumului si incalzirii suprafetei utile. Pot fi montate in orice fel de locuinta cat si in companii.

Seminee – va infrumuseteaza locuinta si vor asigura o caldura placuta pe timpul iernii.

Boilere – pot fi elecrice, cu serpentina. Boilerele sunt de diferite capacitati si pot fi folosite in orice instant, oriunde si pot de asememnea economice mai ales cele prin serpentine.

Fitinguri – se folosesc pentru crearea si intretinerea instalatiilor sanitare si termice.  Fitingurile pot fi din bronz, nichel, zinc, cupru, pp, pvc. Sunt de diferite tipuri si functionalitati depinzand de necesitate si de tipul instalatiei (instalatii pe polipropilena, instalatii cupru, pexal, pvc).

Radiatoare – pot fi electrice, convertoare, invertoare, radiatoare (calorifere) pentru  agentul termic.

Instalatii din tevi de cupru – pot fi montate atat prin pardoseala cat si prin perete. Ele ajuta la executarea sistemelor de instalatii sanitare, instalatii de incalzire centrala, instalatii de alimentare cu gaze naturale, instalatii de alimentare cu combustibil lichid, instalatii de aer comprimat, etc.

Elemente din fier forjat – porti din fier forjat, feronerie, gard din fier forjat, scari si balcoane.

Materiale de constructii: vopseluri, lacuri, chituri, unelte si scule, plinte, adezivi si solventi.

Aici gasiti prezentate toate magazinele din ExpoTop Construct care au in oferta astfel de produse pentru amenajari interioare.