ORIENT CERAMIC

Număr de telefon: 0729.994.493 (Stand L1, L2), A10 – O10 (0729.994.457), Stand R1/R2 (0729.99.44.58)
Email: A10 – O10 (magazin.expo2@orientceramic.ro), Stand R1/R2 (magazin.expo3@orientceramic.ro)
Locația din cadrul complexului: L1, L2, A10, O10, R1, R2

Descriere magazin

Orient Ceramic activează pe piața materialelor de construcții începând cu martie 2005, devenind în scurt timp liderul zonal și unul dintre principalii jucători la nivel național în importul, distribuția și comercializarea plăcilor ceramice, cu un volum de achiziții de peste 2.000.000 metri pătrați importați anual.

Orient Ceramic colaborează cu furnizori ce sunt localizați în diverse zone ale globului, de la Orientul Îndepărtat (China, India) la țările cu specific din Europa (Spania, Turcia). Echipele noastre specializate explorează în permanență cele mai noi tehnologii și produse de pe piața internațională de profil. Astfel, Orient Ceramic vă oferă un portofoliu ce cuprinde peste 3.000 de produse cu design unic și calitate excepțională: gresie porțelanată, faianță, piatră naturală, granit, marmură, mozaic și tapet. Varietatea de produse vă pune la dispoziție soluții optime și viabile pentru realizarea oricărui proiect, atât de exterior, cât și de interior.

Societatea a avut în permanență o evoluție ascendentă și impresionantă, ajungând în prezent la o rețea de distribuție ce include 25 showroom-uri proprii în principalele orașe din Romania și peste 150 de parteneri autorizați ce reprezintă Orient Ceramic cu succes atât la nivel național, cât și la nivel european. Un atu important al companiei este reprezentat de procesul logistic bine pus la punct ce asigură ca peste 95% din produsele expuse în showroom-urile Orient Ceramic să se regăsească în permanență pe stoc.

Satisfacerea nevoilor clienților este ținta politicilor implementate în cadrul companiei, motiv pentru care, toate comenzile clienților și partenerilor noștri sunt livrate în cel mai scurt timp din depozitul central din Constanța. De asemenea, call center-ul pune la dispoziție informații, recomandări și suport tehnic din partea personalului specializat, pentru ca proiectele dumneavoastră să se ridice la nivelul așteptărilor.

Vă așteptăm cu drag în showroom-urile noastre, dar și pe website-ul www.orientceramic.ro sau pe rețelele de socializare Facebook, Instagram și LinkedIn.

Gama de produse și servicii

Produse oferite: Gresie și Faianta
Servicii: Consiliere
orient ceramic-min (1)