Colecții moderne de gresie din Italia și Spania

Din dorința de a face o schimbare de efect în casa ta, tipul de gresie pe care îl alegi pune în evidență stilul casei tale. La mare căutare este gresia care iese din anonimat și care poate să aducă o valoare deosebită la designul casei tale. 

Cererea unei game largi și autentice a fost atât de mare, încât portofoliul de gresie porțelanată importată cuprinde diverse categorii și modele, inclusiv gresie de bucătărie, gresie baie, gresie living, gresie de lux, gresie porțelanată, gresie rectificată, precum și mozaic, hexagoane sau modele cu aspect de piatră naturală. De cele mai multe ori diferența o face aspectul vizual, tipul de design autentic și inovator, stilul modern și cuceritor, care atrage toate privirile. 

Modelul de gresie ales completează stilul fiecărei persoane și răspunde la vastele nevoi de amenajare moderne, cu aspect rustic, minimalist sau futurism. Pe măsură ce modul în care interioarele și designul evoluează și se schimbă, modelele de gresie își adaptează portofoliul, astfel încât să corespundă cu designul contemporan, minimalist, urban.

O colecție deosebită inspirată de arta renașterii o reprezintă stilul gresiei porțelanate, cu finisaj mat și margini rectificate, de culoare neagră. Acest tip de gresie relatează inovația și oferă spațiului un aspect total unic și special, parcă scos dintr-o altă dimensiune. Această selecție de marmură valorifică spațiul contemporan. 

Contrastele și combinațiile stilistice ce se pot forma într-un spațiu creat de acest model de gresie, formează o paletă de culoare sofisticată cu forme decorative geometrice clare. Plăcile sunt ușor de instalat și pot fi utilizate pe pardoseli și pereți. Această gresie se alege și pentru modulul de încălzire în pardoseală. Model pretabil pentru placări în zone de baie, bucătărie, living sau hol. Produs prin tehnologie digitală de ultimă generație.

Există colecții fascinante de gresie pentru baie, bucătărie, living, exterior ce dispun de un aspect luxos și impresionează prin eleganța deosebită. Plăcile de gresie porțelanată au capacitatea de a transforma orice încăpere într-un mod spectaculos. Fiecare placă de gresie contribuie la amenajarea locuințelor și insuflarea modernistă, care nu se va demoda niciodată. În timp ce modele cu finisaje mate, se potrivesc perfect într-o bucătărie cu aspect modern, plăcile cu aspect rustic sau de lemn, vor oferi eleganță și autenticitate.

Unul dintre cele mai mari avantaje al alegerii plăcilor ceramice pentru pereți și podele, îl reprezintă însușirea acestora de a imita orice aspect din natură, geometric sau original. De la modele cu aspect de lemn, piatră, beton, până la modele minimaliste, mozaic, geometrice, vei putea alege orice designul potrivit pentru stilul de amenajare al locuinței ținând cont și de bugetul alocat.

Atunci când cauți un design special ce să îți ofere o senzație unică, fermecătoare, poți opta pentru modele de gresie porțelanată importată din Italia și Spania. Aceste tipuri de modele au un stil aparte de magie, care conturează un stil atât de autentic, încât pur și simplu toata lumea va îndrăgi acel decor. Aceste plăci de gresie porțelanată sunt construite pe baza unor tehnologii moderne, care oferă nu doar aspectul vizual original, ci și calitatea care iese în valoare foarte ușor.

Modelele de gresie și faianță importate din Spania și Italia au un design cald și primitor. O bucătărie modernă combinată cu gresie în culorile pământului sau o zonă de living care introduce arhitectura modernistă într-un spațiu contemporan, vor crea un interior autentic.

Ideea de a avea un living minimalist, cu un aspect plin de viață, se poate contura perfect cu un model de gresie porțelanată autentică. Veți putea amenaja spațiul în nuanțe calde, noi sau rustice. Puteți scoate în evidență intrarea în living. Grație plăcilor ceramice versatile, veți reuși să echilibrați întregul design al locuinței.

Gresia porțelanată cu decor de marmură oferă o notă specială de eleganță uniformă, lux presărat cu elemente special alese, pentru un mediu primitor și impunător. Nuanța gresiei porțelanate tip marmură poate fi aleasă în funcție de stil. Dacă alegem o notă contemporană, gresia crem cu inserții gri evocă perfect acest stil, structurând frumusețea camerei.

Fiecare design interior explorează un univers și o stare de spirit unică. Tocmai de aceea colecțiile de gresie reușesc să evidențieze versatilitatea fiecărei locuințe. Nivelul estetic al fiecărei plăci de gresie va contura într-un mod unic decorul final al spațiului tău. Iar combinația culorilor și texturilor plăcilor ceramice, oferă posibilități surprinzătoare de amenajări interioare pentru locuința ta. 

Gresia rectificată reprezintă o alegere isteață pentru spațiul tău, o eleganță aparte și o finisare liniară. Echilibrul locuinței conturat de gresia rectificată conturează o notă uniformă cu toate celelalte elemente. La plăcile ceramice glazurate se face rectificarea în special pentru cele cu suport din pastă albă. Acest procedeu este costisitor din cauza consumului energetic suplimentar. Avantajele sunt date de o calibrare perfectă, iar plăcile se pot monta fără rosturi și se poate înlătura conturul marginal al plăcii.

Casa ta te reprezintă și spune multe despre stilul și modul tău de a vedea lucrurile. Soluțiile originale, oferite de modelele noi de gresie din Italia, inspiră la eleganță și idei de creativitate. Calitatea gresiei și a faianței oferită, prestigiul producătorului și atenția acordată detaliilor tehnice și estetice, sunt principiile care pot să-ți ofere plusul pe care îl cauți.

Gresia de calitate produsă în Italia și Spania de furnizori de prestigiu, oferă un plus de design pentru fiecare locuință și ajută la crearea celor mai sublime stiluri. 

Complexul Expo Top Construct de pe Valea Cascadelor este renumit pentru oferta diversificată de gresie: peste 70 de standuri sunt pregătite să îți prezinte modele variate de gresie de cea mai bună calitate de la producători de top din toată lumea. Vezi aici magazinele care le găsești în Complex.

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile obligatorii sunt markate cu *

Alte articole

Postări similare