Uși de interior calitative – modelul potrivit stilului casei tale

Ușile de interior sunt special concepute pentru a completa armonios camera. Pentru a fi cât mai inspirat în alegerea ușilor potrivite pentru casa ta, trebuie să te gândești cum poți să aduci un plus de valoare în conturarea spațiului tău. Stilul pe care este structurată casa ta, te ajută să alegi simplu și rapid ușile potrivite. Dar să nu uităm de calitatea necesară pentru o ușă de interior, atunci când dorim să avem o investiție de calitate și un efect spectaculos.

Armonie înainte de toate. Ușile de interior din lemn.

Dacă iubești lemnul, iar stilul casei tale moderne este structurat în funcție de această idee, atunci ușile de interior din lemn sunt cele mai potrivite. Poți să cauți uși care să pună în valoare toată camera ta, printr-o amprentă simplă, elegantă și calitativă. Dacă te gândești că o ușă de interior trebuie să scoată în evidență mediul în care se află, să știi că mai degrabă aceasta conturează nota superbă din cadrul respectiv, fără să-l eclipseze. Este foarte important ca o ușă de interior calitativă să izoleze suficient fonic și în același timp, să se potrivească cu designul spațiului tău.

Ușile de interior din lemn au fost mereu foarte apreciate, iar în această perioadă oamenii au început să se întoarcă din ce în ce mai mult la acest stil. Dar nivelul aspectului vizual a crescut foarte mult, iar modernismul și-a pus amprenta și pe această nișă. Astfel există modele de uși de interior foarte calitative și foarte apreciate ca design.

Indiferent de preferințele pe care le cauți, acum ai posibilitatea de a găsi nenumărate modele de uși wenge din lemn de tei sau stejar auriu, închis sau deschis sau uși din lemn stratificat în nuanțe deschise, cu căptușeli sau pervaze.

Datorită nuanțelor naturale, ușile de interior din lemn sunt foarte ușor de încadrat în orice stil interior abordat în amenajare, indiferent de finisajele din jur. Dar de preferat este să păstrezi un stil care să pună în valoare lemnul și să ai în casă și alt mobilier din lemn, pentru a echilibra design-ul. Sunt foarte ușor de întreținut, se pot șterge rapid de praf și doar ocazional se pot utiliza produse de întreținere specifice.

Îți place sâ îmbini notele moderne cu cele vintage? Aceste modele de uși de interior moderne, de nuanță gri, se încadrează perfect într-o atmosferă elegantă, clasică și luxoasă, cu note moderne sau vintage. Poți să alternezi stiluri cu uși de interior de nuanțe deschise, cum sunt cele bej, gri, sau alb. Acestea se vor încadra perfect cu îmbinarea stilurilor. 

Cum să alegi ușile de interior în funcție de material. 

Ușile de interior din lemn masiv sunt foarte rezistente și se păstrează în condiții excelente ani la rând. Acestea oferă o izolare fonică bună și există o gamă largă de modele, de la culori deschise până la cele închise, cum sunt nuanța lemnului de nuc sau a mahonului. De ce sa alegi acest tip de uși? Dacă îți dorești calitate, performanță și lux, atunci acest tip de uși sunt perfecte. Costurile ușilor de interior din lemn masiv sunt mai mari decât a celorlalte tipuri, dar au durabilitate în timp, sunt speciale și foarte calitative.

Ușile de interior din MDF au devenit extrem de populare în industrie, fiind un material dens, durabil și mult mai calitativ ca si PAL-ul. Din cauza faptului că MDF-ul poate fi dat printr-o folie plastifiată, sunt prezente pe piață foarte multe modele cu diverse finisaje. Astfel ușile de interior pot fi de diferite culori și imită fidel textura lemnului. Ușile de interior din MDF au o rezistență mare la umiditate și asigură o bună izolare fonică.

Dacă ești o persoană căruia îi plac mult decupajele de sticlă, să știi că există și această variantă pentru ușile de interior. Avantajul ușilor cu decupajul de sticlă este că aceste uși de interior nu încarcă spațiul și lasă lumina naturală să pătrundă în încăpere. Acest tip de uși de interior este o variantă ideală pentru camerele mici, sau apartamentele de dimensiuni reduse. Se poate opta pentru sticlă simplă sau opacă. Ușile cu decupaje de sticlă pot fi utilizate indiferent de cameră, iar sticla oferă o eleganță aparte.

Te sfătuim să alegi calitate și stil pentru ușile tale de interior.

Calitatea ușilor pe care le alegi pentru spațiul tău este importantă, deoarece o investiție bună se face pe termen lung, iar atunci când nu există un produs de calitate, vor exista mereu probleme pe parcursul anilor.

Dar dincolo de modelul mult visat, te sfătuim să alegi în funcție de stilul camerei tale, de locul unde se vor amplasa, sau de dimensiunea spațiului. Un spațiu mic nu va fi în concordanță cu nuanțe închise, pentru ca nu îl va optimiza sau lumina, ci îl va îngusta. La fel, pentru băi e recomandat să nu se aleagă modele de uși de interior cu decupaj sticlă, pentru a nu-ți îngrădi intimitatea. Iar culorile ce imită lemnul vor defini mereu un spațiu vintage, sau cu semnificație rustică și totuși valoroasă. Toate elementele, ce formează universul casei tale, sunt ca un puzzle ce îți pot oferi cea mai bună versiune a casei tale. Alege uniform și uneori îndrăzneț, dar cu stil și bun gust. 

Poți alege sfatul profesioniștilor din Complexul Expo Top Construct, unde sigur vei găsi modele pe gustul tău, deosebite, care să se îmbine perfect cu spațiul casei tale. 

Spor la conturat idei pentru casa ta dragă!

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile obligatorii sunt markate cu *

Alte articole

Postări similare