Blog


12
Aug

‘’ Plăci porțelanate sau ceramice, ce să aleg? ‘’

Clienții întreabă, noi răspundem!   De cele mai multe ori, întrebările clienților atunci când vin în showroom.ul Expo Top Construct sunt legate de tipul de material ceramic adecvat pentru bucătărie, baie, hol sau terasă. Fie că vorbim despre o locuință nouă sau de un proiect de reamenajare, gresia și faianța sunt  elemente importante pentru finisarea și… Mai multe detalii.


04
Dec

Plăci ceramice în tendințe pentru o bucătărie de vis!

Designerii ne inspiră să redecorăm în 2019! Dacă unul dintre planurile voastre pentru anul viitor este să vă redecorați bucătăria, vă prezentăm câteva dintre tendințele anului 2019 în materie de plăci ceramice. Așadar, inspirați-vă din propunerile designerilor și, la rândul vostru, exprimați-vă creativitatea în alegerea materialelor pentru amenajarea spațiului esențial pentru o locuință, bucătăria. Gresie… Mai multe detalii.


01
Oct

Tendințe pentru baie 2019 / 2020 – propunerile specialiștilor în domeniul amenajărilor interioare

Adaptarea designului și a funcționalității acestuia la evoluția globală a societății. Care sunt tendințele actuale în designul băii? Există vreo specificitate? Ca orice altă parte a casei, băile sunt vizate de tendințele de design. Însă, deoarece investițiile în redecorarea acestora sunt unele substanțiale, trebuie să fim atenți la toate aspectele unei reamenajări. Deseori, conceptul de… Mai multe detalii.ExpoTop Construct este singurul complex pe care ai nevoie sa il vizitezi pentru proiectul tau de constructie, redecorare sau modernizare.

Complexul se intinde pe o suprafata de 10 000 de metri patrati si gazduieste magazine de desfacere pentru produse calitative din domeniul amenajarilor interioare precum gresie si faianta, usi, parchet, obiecte sanitare, mobila, electrice, decoratiuni, instalatii si scule. Te bucuri de parcare gratuita, bancomat si servicii de consiliere, transport si montaj!
2019 © Expotop Construct
Website dezvoltat si promovat de