Blog

01
Oct

Tendințe pentru baie 2019 / 2020 – propunerile specialiștilor în domeniul amenajărilor interioare

Adaptarea designului și a funcționalității acestuia la evoluția globală a societății. Care sunt tendințele actuale în designul băii? Există vreo specificitate? Ca orice altă parte a casei, băile sunt vizate de tendințele de design. Însă, deoarece investițiile în redecorarea acestora sunt unele substanțiale, trebuie să fim atenți la toate aspectele unei reamenajări. Deseori, conceptul de… Mai multe detalii.
01
Aug

10 lucruri bine de știut înainte de a cumpăra o toaletă!

La Expo Top Construct, ne ocupăm și cu vânzarea de dușuri, căzi de baie, chiuvete și toalete, astfel încât termenul de articole sanitare este folosit frecvent de către noi. Termenul deja intrat în limbajul comun, de ‘’obiectele sanitare ‘’, definește orice produs din baie, care este racordat la instalația de apă, fie că este vorba… Mai multe detalii.ExpoTop Construct este singurul complex pe care ai nevoie sa il vizitezi pentru proiectul tau de constructie, redecorare sau modernizare.

Complexul se intinde pe o suprafata de 10 000 de metri patrati si gazduieste magazine de desfacere pentru produse calitative din domeniul amenajarilor interioare precum gresie si faianta, usi, parchet, obiecte sanitare, mobila, electrice, decoratiuni, instalatii si scule. Te bucuri de parcare gratuita, bancomat si servicii de consiliere, transport si montaj!
2018 © Expotop Construct
Website dezvoltat si promovat de