Blog

29
Nov

Gresia tip parchet: avantaje și dezavantaje

Te gândești să schimbi pardoseala casei tale? Ai auzit de gresia tip parchet? Dacă încă nu știi care sunt avantajele și dezavantajele gresiei tip parchet, în comparație cu pardoseala din lemn, poți afla din acest articol de blog. Ce este gresia tip parchet? Gresia tip parchet sau parchetul ceramic este format din piese ceramice sau… Mai multe detalii.


30
Sep

Tapetul revine mai puternic ca niciodată

Tapetul revine mai puternic ca niciodată pentru a deveni protagonistul locuințelor în tendințe. Tapet dormitor, tapet living, tapet bucătărie, tapet camera copilului, tapet, tapet, tapet! Pentru că este o opțiune excelentă pentru a da acea notă de personalitate și originalitate oricărui spațiu.  Decorarea unei case este, mai presus de toate, o poveste personală. Poate fi… Mai multe detalii.


27
Aug

Cele mai căutate materiale pentru finisaje interioare

Cele mai căutate materiale pentru finisaje interioare pot face diferența între un interior de calitate și un design lipsit de valoare și de echilibru. Cheia este felul în care le veți alege și le veți combina. Când vorbim despre materiale destinate amenajărilor interioare, oferta este la fel de vastă ca și în cazul materialelor de… Mai multe detalii.


05
Jul

Wc suspendat versus vas wc clasic, ce alegi?

Îți dorești să cumperi un vas wc pentru baia ta, însă nu știi care sunt diferențele între un wc suspendat și un vas wc clasic? Le poți afla, chiar acum, din următorul articol de blog EXPO TOP CONSTRUCT. În căutarea confortului Dacă acesta este obiectivul principal atunci când cumperi un vas wc, cea mai simplă… Mai multe detalii.


07
May

Parchet sau mochetă pentru camera copilului?

‘’ Parchet sau mochetă pentru camera copilului?’’ este una dintre cele mai întâlnite întrebări pe site.urile și forumurile dedicate părinților Mocheta sau parchet in camera lui bb ?  Specialiștii în vânzarea de parchet ai Expo Top Construct explică de ce parchetul este cea mai bună pardoseală pentru copii. Ideal, fie că vorbim de camera copilului… Mai multe detalii.


ExpoTop Construct este singurul complex pe care ai nevoie sa il vizitezi pentru proiectul tau de constructie, redecorare sau modernizare.

Complexul se intinde pe o suprafata de 10 000 de metri patrati si gazduieste magazine de desfacere pentru produse calitative din domeniul amenajarilor interioare precum gresie si faianta, usi, parchet, obiecte sanitare, mobila, electrice, decoratiuni, instalatii si scule. Te bucuri de parcare gratuita, bancomat si servicii de consiliere, transport si montaj!
2019 © Expotop Construct
Website dezvoltat si promovat de