Blog

05
Jul

Wc suspendat versus vas wc clasic, ce alegi?

Îți dorești să cumperi un vas wc pentru baia ta, însă nu știi care sunt diferențele între un wc suspendat și un vas wc clasic? Le poți afla, chiar acum, din următorul articol de blog EXPO TOP CONSTRUCT. În căutarea confortului Dacă acesta este obiectivul principal atunci când cumperi un vas wc, cea mai simplă… Mai multe detalii.


07
May

Parchet sau mochetă pentru camera copilului?

‘’ Parchet sau mochetă pentru camera copilului?’’ este una dintre cele mai întâlnite întrebări pe site.urile și forumurile dedicate părinților Mocheta sau parchet in camera lui bb ?  Specialiștii în vânzarea de parchet ai Expo Top Construct explică de ce parchetul este cea mai bună pardoseală pentru copii. Ideal, fie că vorbim de camera copilului… Mai multe detalii.


04
Apr

Ce modele de uși interioare să cumperi în 2021?

Construiești? Renovezi? Nu știi ce modele de uși interioare să cumperi în 2021? Află acum, fix din acest articol, care sunt cele mai bune modele de uși interioare și care sunt tendințele în designul de uși interioare pentru acest an! Ușile de interior deschid, dar și închid universul casei tale! Ușile interioare sunt foarte importante pentru… Mai multe detalii.


05
Mar

10 idei de amenajare pentru o baie modernă

Cele 10 idei de amenajare pentru o baie modernă sunt exact ideile care știm că te vor inspira în proiectul tău de construcție sau de renovare a băii, în 2021. De la un stil simplu, la unul sofisticat, acum poți alege, cu ușurință, gresia, faianța, mobilierul de baie, obiectele sanitare, corpurile de iluminat și decorațiunile… Mai multe detalii.


14
Jan

Parchet 2021 – ghid de cumpărături în tendințe

Tendințele pentru parchet în 2021 sunt și ele marcate de ceea ce am experimentat în 2020, un an atipic, încercat  de pandemia de Coronavirus și de izolarea la domiciliu. Această situație ne-a forțat să ne schimbăm modul de lucru și felul în care ne bucurăm de casa noastră.Anul 2021 aduce în designul de parchet 3… Mai multe detalii.


ExpoTop Construct este singurul complex pe care ai nevoie sa il vizitezi pentru proiectul tau de constructie, redecorare sau modernizare.

Complexul se intinde pe o suprafata de 10 000 de metri patrati si gazduieste magazine de desfacere pentru produse calitative din domeniul amenajarilor interioare precum gresie si faianta, usi, parchet, obiecte sanitare, mobila, electrice, decoratiuni, instalatii si scule. Te bucuri de parcare gratuita, bancomat si servicii de consiliere, transport si montaj!
2019 © Expotop Construct
Website dezvoltat si promovat de